Med metoden Earthing/Jordning förändrar vi liv!

Är det dags att ta ett nytt steg?

Har du utmaningar med din hälsa?
Vill du förhindra stress och kroniska sjukdomar?
Är du nyfiken på att lära dig om en helt naturlig metod, gratis för alla?

Earthing/Jordning har hjälpt tusentals människor tillbaka till ett lyckligt och hälsosamt liv.

 
Forskning visar att bara 20 minuters hudkontakt med jorden kan ge hälsoeffekter som:
  • Minskad trötthet och smärta
  • Bättre sömn
  • Kraftfull läkning av låggradig (kronisk) inflammation
Efter webbinariet vet du hur du:
  • Använder metoden Jordning /Earthing för att förbättra din hälsa och öka din vitalitet
  • Utökar ditt företag med en enkel men kraftfull metod för naturlig självläkning
  • Tar nästa steg för att bli en Certifierad Jordningsguide
AdobeStock_117428089
metoden_jordning_minskar_inflammation

En av de viktigaste medicinska upptäckterna under de senaste två decennierna är att immunsystemet och inflammatoriska processer är involverade i en mängd olika mentala och fysiska hälsoproblem.

Det inflammatoriska tillståndet ligger till grund för det vi idag definierar som vår tid folksjukdomar med dödlighet över hela världen.

En låg nivå av kronisk inflammation, ofta kallad ”tyst inflammation”, kan pågå i flera år, skada friska vävnader och försvaga immunsystemet.

Denna termografiska bild visar resultatet av jordning och hur positivt laddade inflammatoriska radikaler i stor utsträckning har elimineras och kroppen återgått till sin naturliga balans efter personen jordat sig. 

Webbinariet presenteras av :

Lilian Alterskjaer: är författare och en pionjär för metoden Earthing/jordning i Europa.

Earthing räddade Lilians liv när hon led av över 20 symtom och diagnoser. Alla med tyst lågkvalitetsinflammation som grundorsak. Så snart hon fyllde på kroppens tomma förråd med jordens läkande elektroner, blev hon 100% frisk och fri från kroniska sjukdomar.

Under 2018 lanserade hon boken "Medvetet Barfota - Om jordning och att läka dina inflmmationer”. Kunskaperna om jordens läkande elektroner är allas födslorätt att känna till.

Lilian har utbildat och certifierat mer än 200 jordguider i Sverige. Nu jobbar hon ivrigt vidare i Earthing Academy AB för att sprida kunskapen om metoden Earthing/Jordning. LIlians vision är att göra stor skillnad för folkhälsa i hela världen.

(300 × 300 px) Lilian  (400 × 400 px)
Du får också träffa:

Jimmie Olsson: på uppgång i vårt härliga utbildningsteam! Jimmie brinner för att läka och skapa och har tagit nytta av jordningens kraft under många år och är numera också Certifierad Jordningsguide. 

Han driver även en podd för att inspirera och läka känslor. Till vardags arbetar Jimmie som larminstallatör så denna härliga kille har även riktig koll på hur det fungera med det "tekniska" och praktiska kring jordning.

Jordning har gynnat Jimmies välmående och är en viktigt del så väl för sitt eget välbefinnande och i att hjälpa andra människor att läka till en bättre hälsa.


Jimmie jriwers

Vad andra deltagare säger om kursen: