GRATIS WEBBINAR
om Jordning / Earthing / Grounding 

Kärt barn har många namn! Vi riktigt ser hur det pirrar av nyfikenhet denna vår kring metoden alla pratar om!


Starta våren med oss och hitta ny energi!  


Registrera dig och kom och lär dig om jordning, din bioelektriska kropp och ta del av verktygen som ger dig mera kraft än du någonsin kan ana.


När du registrerar dig godkänner du att vi spar dina uppgifter i enlighet med GDPR för att kunna skicka information till dig om webbinar, kurser och jordning. Du kan när du vill själv avsluta din prenumeration.

Med metoden Earthing/Jordning förändrar vi liv!

Är det dags att ta ett nytt steg?

Har du utmaningar med din hälsa?
Vill du förhindra stress och kroniska sjukdomar?
Är du nyfiken på att lära dig om en helt naturlig metod, gratis för alla?

Earthing/Jordning har hjälpt tusentals människor tillbaka till ett lyckligt och hälsosamt liv.

 
Forskning visar att bara 20 minuters hudkontakt med jorden kan ge hälsoeffekter som:
  • Minskad trötthet och smärta
  • Bättre sömn
  • Kraftfull läkning av låggradig (kronisk) inflammation
Efter webbinariet vet du hur du:
  • Använder metoden Jordning /Earthing för att förbättra din hälsa och öka din vitalitet
  • Utökar ditt företag med en enkel men kraftfull metod för naturlig självläkning
  • Tar nästa steg för att bli en Certifierad Jordningsguide
AdobeStock_117428089
metoden_jordning_minskar_inflammation

En av de viktigaste medicinska upptäckterna under de senaste två decennierna är att immunsystemet och inflammatoriska processer är involverade i en mängd olika mentala och fysiska hälsoproblem.

Det inflammatoriska tillståndet ligger till grund för det vi idag definierar som vår tid folksjukdomar med dödlighet över hela världen.

En låg nivå av kronisk inflammation, ofta kallad ”tyst inflammation”, kan pågå i flera år, skada friska vävnader och försvaga immunsystemet.

Denna termografiska bild visar resultatet av jordning och hur positivt laddade inflammatoriska radikaler i stor utsträckning har elimineras och kroppen återgått till sin naturliga balans efter personen jordat sig. 

Webbinariet presenteras av

Jimmie Olsson: på uppgång i vårt härliga utbildningsteam! Jimmie brinner för att läka och skapa och har tagit nytta av jordningens kraft under många år och är numera också Certifierad Jordningsguide. 

Han driver även en podd för att inspirera och läka känslor. Till vardags arbetar Jimmie som larminstallatör så denna härliga kille har även riktig koll på hur det fungera med det "tekniska" och praktiska kring jordning.

Jordning har gynnat Jimmies välmående och är en viktigt del så väl för sitt eget välbefinnande och i att hjälpa andra människor att läka till en bättre hälsa.


Jimmie jriwers

Du får också träffa :

Disa Mineur: är en Certifierad Jordningsguide som i huvudsak är verksam inom hormonell hälsa som fertilitetscoach och lärare i fertilitetsförståelse.

När hon såg de positiva effekterna på sin egen fertilitet och menscykel, av metoden Earthing/Jordning, började hon forska djupare i ämnet. Hon fann att kontakt med jorden inte bara optimerade äggkvaliteten, därför också fertiliteten, utan även ökade libido och vitalitet.

Jordning har revolutionerat Disas hälsa och efter att ha lidit av diagnoser som infertilitet, Hashimotos och cervix dysplasi är hon nu friskare än någonsin. Hon tackar Jordningen för ett nytt liv med mera energi och livskraft.

Disa i cirkeln (400 × 400 px)

Vad andra deltagare säger om kursen: