KOSTNADSFRITT WEBBINAR om JORDNING

Hur du skapar balans och hälsa i din bioelektriska kropp

 • Hitta NY KRAFT & ENERGI med hjälp av Jordning

 • Få de verktyg du behöver för att nå dit du vill med DIN HÄLSA

 • Webbinaret är baserat på forskning och du kommer förstå vilka ovärderliga krafter JORDNING INNEBÄR FÖR DIG!

När du registrerar dig godkänner du att vi spar dina uppgifter i enlighet med GDPR för att kunna skicka information till dig om webbinar, kurser och jordning. Du kan när du vill själv avsluta din prenumeration.

Med metoden Earthing/Jordning förändrar vi liv!

Är det dags att ta ett nytt steg?

Har du utmaningar med din hälsa?

Vill du förhindra stress och kroniska sjukdomar?

Är du nyfiken på att lära dig om en helt naturlig metod, gratis för alla?

Earthing/Jordning har hjälpt tusentals människor tillbaka till ett lyckligt och hälsosamt liv.

 
Forskning visar att bara 20-30 minuters hudkontakt med jorden kan ge hälsoeffekter som:
 • Minskad trötthet och smärta
 • Bättre sömn
 • Kraftfull läkning av låggradig (kronisk) inflammation
Efter webbinariet vet du hur du:
 • Använder metoden Jordning /Earthing för att förbättra din hälsa och öka din vitalitet
 • Utökar ditt företag med en enkel men kraftfull metod för naturlig självläkning
 • Tar nästa steg för att bli en Certifierad Jordningsguide
AdobeStock_117428089
Webbinaret är för dig som är nyfiken på metoden jordning

Kanske har du praktiserat jordning men vill veta mer och få inspiration? Eller är det första gången du hör talas om det? Du är lika välkommen oavsett. Jordning är något som vi alla människor verkligen borde känna till och vi vill dela det med dig! Vi har en super kraft rakt under våra fötter! Du kanske:

- Ser fram emot ett nytt verktyg som hjälper dig själv eller dina klienter att varva ner, stärka och balansera kroppen och återknyta till
det jordnära.

- Känner längtan att hitta fler källor till intäkter, kanske utöka och utveckla din verksamhet. Eller bara lära dig för egen del.

- Vill höra vad kursen "Certifierad Jordningsguide" innehåller och hur metoden Earthing/Jordning fungerar.

Sammanfattning kursinnehåll: 

Att kunna ta till sig information bara genom självstudier passar inte alla. Hos oss har du en kursledare som finns tillgänglig på mail och vi ses också på Zoom träffar för diskussion och frågor.

På utbildningen till Certifierad Jordningsguide går vi igenom Jordning från grunden, vilket skapar en djupgående förståelse för hur viktig hudkontakt med jorden är för alla aspekter av våra liv – fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

Vi kommer att gå in på områden som:
– Hälsa på cellnivå, varför kroppen behöver elektroner och vad det är.
– Enkla tips, verktyg och övningar för att komma i balans som bioelektrisk varelse, både sommar och vinter.
– Källor till nnEMF och hur vi undviker dem och hur du kan reparera de skador som nnEMF kan medföra.

metoden_jordning_minskar_inflammation

Varför är det så bra att jordning minskar låggradig inflammation?

En av de viktigaste medicinska upptäckterna under de senaste två decennierna är att immunsystemet och inflammatoriska processer är involverade i en mängd olika mentala och fysiska hälsoproblem.

Det inflammatoriska tillståndet ligger till grund för det vi idag definierar som vår tid folksjukdomar med dödlighet över hela världen.

En låg nivå av kronisk inflammation, ofta kallad ”tyst inflammation”, kan pågå i flera år, skada friska vävnader och försvaga immunsystemet.

Denna termografiska bild visar resultatet av jordning och hur positivt laddade inflammatoriska radikaler i stor utsträckning har elimineras och kroppen återgått till sin naturliga balans efter personen jordat sig. 

Webbinariet presenteras av :

Jimmie Olsson: på uppgång i vårt härliga utbildningsteam! Jimmie brinner för att läka och skapa och har tagit nytta av jordningens kraft under många år redan innan han blev Certifierad Jordningsguide. 

Han driver även en podd för att inspirera och läka känslor. Till vardags arbetar Jimmie som larminstallatör så denna härliga kille har även riktig koll på hur det fungera med det "tekniska" och praktiska kring jordning.

Jordning har gynnat Jimmies välmående och är en viktigt del så väl för sitt eget välbefinnande och i att hjälpa andra människor att läka till en bättre hälsa.


jimmie_20240503_400x400

Du får också träffa :

Disa Mineur: är en Certifierad Jordningsguide som i huvudsak är verksam inom hormonell hälsa som fertilitetscoach och lärare i fertilitetsförståelse.

När hon såg de positiva effekterna på sin egen fertilitet och menscykel, av metoden Earthing/Jordning, började hon forska djupare i ämnet. Hon fann att kontakt med jorden inte bara optimerade äggkvaliteten, därför också fertiliteten, utan även ökade libido och vitalitet.

Jordning har revolutionerat Disas hälsa och efter att ha lidit av diagnoser som infertilitet, Hashimotos och cervix dysplasi är hon nu friskare än någonsin. Hon tackar Jordningen för ett nytt liv med mera energi och livskraft.

Disa i cirkeln (400 × 400 px)

Vad säger tidigare deltagare om kursen:

 • Earthing Academy AB

  “Denna kursen har gett mig den kunskapen jag behöver för att tryggt kunna sprida vidare information om och inspirera till Jordning, både inom min roll som miljöpedagog - i arbete med barn och ungdomar. Men också inom min roll som yoga instruktör och breathwork/cermoniell kakao facilitator. Kursen var presenterad på ett pedagogiskt och tydligt sätt, med fantastiska kursledare.”

  MIljöpedagog, yoga instruktör, breathwork/cermoniell kakao facilitator

 • Earthing Academy AB

  “Jag arbetar nära naturen och moder jord och vet att det är bra med jordkontakt men nu har jag ännu mera inspiration, tagit del av forskning och erfarenhet som visar det också. Alla kursledarna var så proffsiga och kunniga. Det ska vara enkelt och lätt att jorda sig och den känslan gav ni mig, så tusen tack <3”

  Terapeutisk Healer, Yoga lärare, Aromaterapeut, Ansiktszonterapeut

 • Earthing Academy AB

  “Kursen har gett mig kunskap och inspiration att utveckla mig själv och mitt företag kring återhämtning och hållbarhet. Metoden Earthing/Jordning har visat mig nya sätt till återhämtning och minskad inflammation i kroppen.”

  Egenföretagare, student och pedagog

 • Earthing Academy AB

  “Jag har fått en ny infallsvinkel som kan bidra till en ännu bättre upplevelse för mina kunder, en stabil grund av information jag kan luta mig mot i mina framföranden. Jag har med kursen breddat mina kunskaper ytterligare och kan erbjuda ett mer holistiskt paket. Jag har fått en djupare förståelse för hur min kropp fungerar och äntligen ett tydligt och forskningsbaserat sätt att se på sambandet mellan mig kropp och moder jord.
  Jag gillade kursledarnas entusiasmen, glädje och känsla av att allt är möjligt. En härlig energi och ett driv som jag uppskattar.”

  Naturguide/Bodywork

 • Earthing Academy AB

  “Att människans hälsa påverkas på ett så naturligt sätt alldeles gratis är ett oerhört viktigt ämne som behöver spridas till allt fler! Man kan läsa själv på nätet men att gå kursen ger såå mycket mer!! ”

 • Earthing Academy AB

  “Kursen har gett mig fördjupad förståelse för jordningens vitala betydelse i våra liv. Jag kommer inkludera den i min coachning av mammor för att öka deras välmående och energi. Kursen väckte framförallt en nyfikenhet och vilja till att reda på mer kunskap om jordningen. Det finns så mycket spännande forskning och litteratur inom ämnet!

  Mammacoach & Barnmoska

 • Earthing Academy AB

  “Jag har tack vare kursen fått förståelse för hur enkelt jag kan öka och behålla hälsan. Så det praktiserar jag dagligen. Kursen är för mig också användbar inom mina arbetsområden - Yoga, Healing, Föreläsningar och det har utökat min verksamhet med kursverksamhet.”

  Hälsocoach